Villa Videbeck

Vecka 18

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2024-04-29)

    • Middag:Falukorv serveras med potatismos, senapssås och grönsaker
    • Efterrätt:Aprikoskräm
    • Kvällsmat:Äggakaka serveras med vitkålslingon
  • Tisdag

    (2024-04-30)

    • Middag:Kycklingfile serveras med potatisgratäng, rosepepparsås och bukettgrönsaker
    • Efterrätt:Persika och vispad grädde
    • Kvällsmat:Västkustrulle serveras med vårinspirerad sallad
  • Onsdag

    (2024-05-01)

    • Middag:Chiligratinerad kassler serveras med ugnsrostad potatis och herrgårdsgrönsaker
    • Efterrätt:Hallon och svartvinbärskräm
    • Kvällsmat:Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2024-05-02)

    • Middag:Kött och grönsakssoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt:Pannkaka med sylt
    • Kvällsmat:Morotsbiff, klyftpotatis, mangoraja och sallad
  • Fredag

    (2024-05-03)

    • Middag:Kalkonkebabgryta serveras med ris och broccolimix

    • Efterrätt:Frukt
    • Kvällsmat:Lasagnette serveras med sallad
  • Lördag

    (2024-05-04)

    • Middag:Kokt fisk i dillsås serveras med potatis och brytbönor

    • Efterrätt:Frozen cheesecake
    • Kvällsmat:Ost-och skinkpaj serveras med rhode island, gurka och tomat
  • Söndag

    (2024-05-05)

    • Middag:Fläsksnitzel serveras med stekt kulpotatis, bearnaisesås och grönsaker


    • Efterrätt:Vit chokladmoussé med björnbärskompott
    • Kvällsmat:Gubbalåda
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar