Östhaga matservering

Vecka 25

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2019-06-17)

    • Middag: Pytt i panna, serveras med stekt ägg och rödbetor
    • Efterrätt: Nyponsoppa
  • Tisdag

    (2019-06-18)

    • Middag: Färs, serveras med potatis, gräddsås, grönsaker och lingonsylt,
    • Efterrätt: Hallonkräm
  • Onsdag

    (2019-06-19)

    • Middag: Äpple och purjolöksgratinerad falukorv, serveras med potatismos och herrgårdsgrönsaker
    • Efterrätt: Kräm
  • Torsdag

    (2019-06-20)

    • Middag: Kalvsoppa, bröd och pålägg
    • Efterrätt: Pannkaka med sylt
  • Fredag

    (2019-06-21)

    • Midsommarafton
      Middag: Matjessill, serveras med färskpotatis, gräslök och gräddfil
    • Efterrätt: Färska jordgubbar, serveras med grädde
  • Lördag

    (2019-06-22)

    • Midsommardagen
      Middag: Bacon och lökgratinerad kyckling serveras med stekt kulpotatis, gräddsås & sparris
    • Efterrätt: Pannacotta
  • Söndag

    (2019-06-23)

    • Middag: Dillkött serveras med potatis & morötter
    • Efterrätt: Glass
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar