Östhaga matservering

Vecka 14

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2020-03-30)

    • Middag: Fylld frukostkorv serveras med solskensmos och broccoli
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
  • Tisdag

    (2020-03-31)

    • Middag: Kåldolmar serveras med brunsås, potatis & morötter
    • Efterrätt: Äpple & päronsoppa
  • Onsdag

    (2020-04-01)

    • Middag: Pytt i panna serveras med stekt ägg, rödbetor
    • Efterrätt: Kräm
  • Torsdag

    (2020-04-02)

    • Middag: Gulaschsoppa servera med creme fraiche & bröd/pålägg
    • Efterrätt: Tjock våffla med grädde & sylt
  • Fredag

    (2020-04-03)

    • Middag: Kalkon och ostsås serveras med pasta & broccoli
    • Efterrätt: Björnbärskräm
  • Lördag

    (2020-04-04)

    • Middag: Stekt fiskfilé serveras med remouladsås, potatis & ärter
    • Efterrätt: Mintpäron, grädde
  • Söndag

    (2020-04-05)

    • Middag: Kycklingschnitzel serveras med grönpepparsås, stekt potatis & wokgrönsaker
    • Efterrätt: Hallonmousse
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar