Östhaga matservering

Vecka 8

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2018-02-19)

    • Middag: Färsbiff piazensa serveras med stuvad potatis & rivna morötter
    • Efterrätt: Rabarberkräm
  • Tisdag

    (2018-02-20)

    • Middag: Sprödbakad fisk serveras med stuvad spenat, potatis och höstblandning
    • Efterrätt: Nyponsoppa och skorpa
  • Onsdag

    (2018-02-21)

    • Middag: Fylld frukostkorv serveras med senapssås, potatismos och majs
    • Efterrätt: Kräm
  • Torsdag

    (2018-02-22)

    • Middag: Köttfärslasagnette serveras, sallad
    • Efterrätt: Drottningkräm
  • Fredag

    (2018-02-23)

    • Middag: Morotssoppa med ingefära serveras med bröd & pålägg
    • Efterrätt: Plättar med sylt & grädde
  • Lördag

    (2018-02-24)

    • Middag: Fisk med tomat- och vitvinssås serveras med potatismos & ärter
    • Efterrätt: Chokladpudding, grädde
  • Söndag

    (2018-02-25)

    • Middag: Portergryta serveras med potatis & morötter
    • Efterrätt: Toscapäron, glass
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar