Mötesplats Bräddegården

Vecka 4

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2019-01-21)

    • Middag: Kokt fisk med äggsås, potatis serveras med sallad
    • Efterrätt: Mandariner med vispad grädde
  • Tisdag

    (2019-01-22)

    • Middag: Kotlett med kantarellsås serveras med kokt potatis och varma grönsaker
    • Efterrätt: Äpplekaka med vaniljsås
  • Onsdag

    (2019-01-23)

    • Middag: Stekt rödspätta serveras med kokt potatis, remuladsås och sallad
    • Efterrätt: Hallonkräm
  • Torsdag

    (2019-01-24)

    • Middag: Grynkorv serveras med potatis, senapssås & värdshusgrönsaker
    • Efterrätt: Skogsbärskräm
  • Fredag

    (2019-01-25)


    • Middag: Älgfärsbiffar serveras med brunsås kokt potatis och varma grönsaker
    • Efterrätt: Kräm
  • Lördag

    (2019-01-26)

    • Middag: kokt fisk serveras med potatis, vitsås och Sallad
    • Efterrätt: Glass serveras med hemlagad chokladsås
  • Söndag

    (2019-01-27)

    • Middag: Kotlettrad potatis, brunsås serveras med inlagd gurka
    • Efterrätt: Tårta med äpplemos
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar