Villa Videbeck

Vecka 4

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-01-20)

    • Middag: Isterband serveras persiljestuvad potatis och grönsaker

    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Palsternackssoppa serveras med smörgås med ost
  • Tisdag

    (2025-01-21)

    • Middag: Stekt fläsk serveras med potatis, löksås och grönsaker

    • Efterrätt: Krusbärskräm
    • Kvällsmat: Kycklinglåda med citron och dragon
  • Onsdag

    (2025-01-22)

    • Middag: Panerad fisk serveras med potatis, remouladsås och brytbönor
    • Efterrätt: Apelsinsoppa, grädde
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda!
  • Torsdag

    (2025-01-23)

    • Middag: Tacosoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Tunnpannkaka, sylt och grädde
    • Kvällsmat: Broccoligratäng med skinka
  • Fredag

    (2025-01-24)

    • Middag: Gyllengul lasagnette, ostsås och sallad

    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Pizza med tillbehör
  • Lördag

    (2025-01-25)

    • Middag: Fiskgratäng med tomat och oregano serveras med potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Fruktcocktail serveras med vispad grädde
    • Kvällsmat: Prinskorv och äggröra
  • Söndag

    (2025-01-26)

    • Middag: Pannbiff serveras med potatis, gräddsås, herrgårdsgrönsaker och lingonsylt

    • Efterrätt: Chokladpudding med grädde
    • Kvällsmat: Janssons frestelse
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar