Villa Videbeck

Vecka 21

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2024-05-20)

    • Middag:Korvstroganoff serveras med ris och grönsaker
    • Efterrätt:Bärkräm

    • Kvällsmat:Blomkålsgratäng med skinka
  • Tisdag

    (2024-05-21)

    • Middag:Gratinerad kassler serveras med kulpotatis, bearnaiesås och grönsaker
    • Efterrätt:Solskenssoppa, skorpa
    • Kvällsmat:Raggmunk, stekt fläsk, rivna morötter och lingonsylt
  • Onsdag

    (2024-05-22)

    • Middag:Dragonfisk serveras med potatis och ärtor

    • Efterrätt:Drottningkräm
    • Kvällsmat:Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2024-05-23)

    • Middag:Högsbosoppa serveras med bröd och pålägg

    • Efterrätt:Rabarberpaj och vaniljsås
    • Kvällsmat:Potatisomelett med paprika och bacon, sallad
  • Fredag

    (2024-05-24)

    • Middag:Kycklinggryta (indonesisk) serveras med ris och broccolimix
    • Efterrätt:Frukt
    • Kvällsmat:Tacogratäng, sallad
  • Lördag

    (2024-05-25)

    • Middag:Apelsin och chilibakad fisk serveras med potatis och ärter
    • Efterrätt:Toscapäron med vispad grädde
    • Kvällsmat:Västerbottenpaj serveras med romsås och sallad
  • Söndag

    (2024-05-26)

    • Middag:Biff Lindström serveras med potatis, gräddsås, babymorötter och rödvinbärsgelé

    • Efterrätt:Jordgubbsmoussé
    • Kvällsmat:Kokt skinka serveras med mimosasallad, kuvertbröd och gurka/tomat
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar