Villa Videbeck

Vecka 50

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-12-08)

    • Middag: Korvstroganoff serveras med ris och grönsaker
    • Efterrätt: Frukt

    • Kvällsmat: Ängamat, bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2025-12-09)

    • Middag: Pannbiff serveras med potatis, gräddsås, stekt lök och lingonsylt

    • Efterrätt: Päronsoppa
    • Kvällsmat: Kalvsylta serveras med stekt potatis och rödbetor
  • Onsdag

    (2025-12-10)

    • Middag: Förrätt: Skagen toast
      Fläskfilé serveras med potatisgratäng, bearnaisesås och haricots verts
    • Efterrätt: Glass med chokladsås
    • Kvällsmat: Broccoligratäng
  • Torsdag

    (2025-12-11)

    • Middag: Färgglad fisksoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Äpplepaj och vaniljsås
    • Kvällsmat: Makaronipudding, råkost
  • Fredag

    (2025-12-12)

    • Middag: Chili con carne serveras med ris och grönsak
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Räksmörgås
  • Lördag

    (2025-12-13)

    • Middag: Lutfisk serveras med potatis, vitsås och ärtor
    • Efterrätt: Fruktcocktail, vispad grädde
    • Kvällsmat: Janssons frestelse serveras med köttbullar
  • Söndag

    (2025-12-14)

    • Middag: Pepparrotköttsgryta serveras med potatis, herrgårdsgrönsaker och gele
    • Efterrätt: Brylepudding med karamellsås
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt, skinksmörgås
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar