Villa Videbeck

Vecka 31

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-07-28)

    • Middag: Krämig korvgryta serveras med pasta och brytbönor

    • Efterrätt: Fruktsallad, grädde
    • Kvällsmat: Morotssoppa, bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2025-07-29)

    • Middag: Kajsas potatis och skinkgratäng, grönsaker
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Färsbiff , stuvade grönsaker
  • Onsdag

    (2025-07-30)

    • Middag: Matjessill serveras med potatis, gräddfil, gräslök och
      hackat ägg
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2025-07-31)

    • Middag: Solsoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Rabarberpaj med vaniljsås
    • Kvällsmat: Raggmunk, bacon, lingonsylt och råkost
  • Fredag

    (2025-08-01)

    • Middag: Ugnsfärs serveras med potatis, gräddsås, morötter och lingonsylt
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Pannkaksrulle med räkröra
  • Lördag

    (2025-08-02)

    • Middag: Panerad fisk serveras med potatis, limeaioli och ärter

    • Efterrätt: Citronfromage
    • Kvällsmat: Hamburgare med bröd, dressing och cole slaw
  • Söndag

    (2025-08-03)

    • Middag: Fläskköttsgryta serveras med potatis och bukettgrönsaker
    • Efterrätt: Glassbåt
    • Kvällsmat: Krämig potatissallad och kycklingspett serveras med sallad
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar