Villa Videbeck

Vecka 14

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-03-31)

    • Middag: Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner och grönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Ängamatsoppa serveras med ostsmörgås
  • Tisdag

    (2025-04-01)

    • Middag: Panerad fisk serveras med potatis, varm remouladsås och ärtor
    • Efterrätt: Kräm
    • Kvällsmat: Skånsk äggakaka
  • Onsdag

    (2025-04-02)

    • Middag: Pannbiff serveras med potatis, gräddsås, stekt lök och lingonsylt
    • Efterrätt: Björnbärskräm
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda!
  • Torsdag

    (2025-04-03)

    • Middag: Ärtsoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Pannkakor serveras med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Prinskorv med äggröra
  • Fredag

    (2025-04-04)

    • Middag: Kycklinggryta (tikka masala) ris och broccoli

    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Blomkålsgratäng med skinka
  • Lördag

    (2025-04-05)

    • Middag: Fiskgratäng med tomat och oregano serveras med potatis och ärtor
    • Efterrätt: Toscapäron med vispad grädde
    • Kvällsmat: Ost och grönsakspaj serveras med Rhode Islanddressing
  • Söndag

    (2025-04-06)

    • Middag: Oxbringa serveras med pepparrotssås och kokt potatis
    • Efterrätt: Jordgubbsmousse med vit choklad
    • Kvällsmat: Ört och fetaostfrestelse
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar