Villa Videbeck

Vecka 16

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2024-04-15)

    • Middag:Isterband serveras med stuvad potatis och grönsaker
    • Efterrätt:Jordgubbskräm

    • Kvällsmat:Broccolisoppa serveras med bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2024-04-16)

    • Middag:Kokt fisk serveras med potatis, ägg och persiljesås och brytbönor
    • Efterrätt:Drottningkräm
    • Kvällsmat:Raggmunk serveras med rivna morötter och lingonsylt
  • Onsdag

    (2024-04-17)

    • Middag:Köttbullar serveras med potatis, gräddsås, morötter och lingonsylt

    • Efterrätt:Apelsinsoppa, grädde
    • Kvällsmat:Vad köket har att erbjuda !
  • Torsdag

    (2024-04-18)

    • Middag:Gulaschsoppa serveras med bröd och pålägg

    • Efterrätt:Plättar med sylt
    • Kvällsmat:Pyttipanna serveras med rödbetor
  • Fredag

    (2024-04-19)

    • Middag:Kycklinggryta (Chili mai tai) serveras med ris och grönsaker

    • Efterrätt:Frukt
    • Kvällsmat:Sill serveras med potatis, gräddfil och gräslök
  • Lördag

    (2024-04-20)

    • Middag:Stekt fisk serveras med potatismos, romsås och ärter
    • Efterrätt:vit choklad pannacotta toppad med passionsfrukt och krispiga kokosflarn.
    • Kvällsmat:Varm smörgås
  • Söndag

    (2024-04-21)

    • Middag:Kotlett i sås serveras med potatis, morötter, rödvinbärsgelé

    • Efterrätt:Marängsviss
    • Kvällsmat:Kesokaka serveras med bärsås
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar