Tolsjöhemmet

Vecka 14

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-03-31)

    • Middag: Falukorv i ugn serveras med potatismos och grönsaker
    • Efterrätt: Glasstrut
    • Kvällsmat: Kött och grönsakssoppa serveras med ostsmörgås
  • Tisdag

    (2025-04-01)

    • Middag: Panerad fisk serveras med potatis, remouladsås och ärtor
    • Efterrätt: Päronkräm
    • Kvällsmat: Skånsk äggakaka
  • Onsdag

    (2025-04-02)

    • Middag: Pannbiff serveras med potatis, gräddsås, stekt lök, grönsaker och lingonsylt
    • Efterrätt: Fruktcocktail med vispad grädde
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda!
  • Torsdag

    (2025-04-03)

    • Middag: Grön ärtsoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Pannkakor serveras med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Ost och grönsaksomelett serveras med grönsaker och Rhode Islanddressing
  • Fredag

    (2025-04-04)

    • Middag: Kycklinggryta (tikka masala) ris och broccoli

    • Efterrätt: Fruktsallad
    • Kvällsmat: Varm smörgåstårta
  • Lördag

    (2025-04-05)

    • Middag: Fiskgratäng med tomat och oregano serveras med potatis och ärtor
    • Efterrätt: Toscapäron med vispad grädde
    • Kvällsmat: Bakpotatis serveras med räkröra
  • Söndag

    (2025-04-06)

    • Middag: Oxbringa serveras med pepparrotssås och kokt potatis
    • Efterrätt: Jordgubbsmousse med vit choklad
    • Kvällsmat: Ört och fetaostfrestelse serveras med grönsallad
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar