Tolsjöhemmet

Vecka 7

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-02-10)

    • Middag: Äpple och purjolöksgratinerad falukorv serveras med potatismos och broccoli
    • Efterrätt: Blandad fruktkräm
    • Kvällsmat: Makaronilåda
  • Tisdag

    (2025-02-11)

    • Middag: Stekt fläsk med raggmunk och löksås
    • Efterrätt: Apelsinsoppa med kardemummaskorpa
    • Kvällsmat: Potatisfrestelse med fetaost
  • Onsdag

    (2025-02-12)

    • Middag: Sprödbakad fisk serveras med potatis, stuvad spenat och morötter
    • Efterrätt: Hallonkräm
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda!
  • Torsdag

    (2025-02-13)

    • Middag: Kött och grönsakssoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Blåbärspaj med vaniljgrädde
    • Kvällsmat: Pyttipanna
  • Fredag

    (2025-02-14)

    • Middag: Kycklingfilé serveras med potatiskroketter, bearnaisesås och grönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Bakad potatis med baconröra
  • Lördag

    (2025-02-15)

    • Middag: Kokt fisk serveras med potatis, smögensås och ärter
    • Efterrätt: Peach melba
    • Kvällsmat: Nötpastrami serveras med rotfruktsgratäng med grönsallad
  • Söndag

    (2025-02-16)

    • Middag: Slottsstek serveras med potatis, herrgårdsgrönsaker och gele
    • Efterrätt: Katrinplommonkräm
    • Kvällsmat: Ugnsomelett med räkröra
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar