Tolsjöhemmet

Vecka 49

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2023-12-04)

    • Middag:Fläskkorv serveras med potatismos, pepparrotssås och herrgårsgrönsaker
    • Efterrätt:Björnbärskräm
    • Kvällsmat:Blomkålssoppa serveras med bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2023-12-05)

    • Middag:Panerad fisk serveras med potatis, remouladsås och ärter
    • Efterrätt:Saftsoppa med russin
    • Kvällsmat:Ugnspannkaka
  • Onsdag

    (2023-12-06)

    • Middag:Pannbiff serveras med potatis, brunsås, stekt lök, broccoli och lingonsylt

    • Efterrätt:Jordgubbskräm
    • Kvällsmat:Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2023-12-07)

    • Middag:Kött och grönsakssoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt:Plättar med sylt
    • Kvällsmat:Äggröra serveras med prinskorv
  • Fredag

    (2023-12-08)

    • Middag:Kalkonkebabgryta serveras med pasta

    • Efterrätt:Färsk frukt
    • Kvällsmat:Bacon och broccolipaj, sallad
  • Lördag

    (2023-12-09)

    • Middag:Svartvinbärsskinka serveras med gräddsås, potatis och morötter
    • Efterrätt:Toscapäron med vispad grädde

    • Kvällsmat:Julskinka, sillsallad, vörtbröd
  • Söndag

    (2023-12-10)

    • Middag:Förrätt: Skagen toast
      Fläskfilé serveras med potatisgratäng, rödvinsås och bukettgrönsaker
    • Efterrätt:Pannacotta
    • Kvällsmat:Omelett serveras med champinjonstuvning, sallad
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar