Bräddegårdens äldreboende

Vecka 16

Köksansvarig: Anush Danielsson (0510-771760)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2024-04-15)

    • Middag:korv serveras med potatismos och grönsaker
    • Efterrätt:Jordgubbskräm
    • Kvällsmat:Broccolisoppa serveras med bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2024-04-16)

    • Middag:Kokt fisk serveras med potatis, ägg och persiljesås och brytbönor
    • Efterrätt:Drottningkräm
    • Kvällsmat:Raggmunk serveras med rivna morötter och lingonsylt
  • Onsdag

    (2024-04-17)

    • Middag:Ugnsfärs serveras med potatis, gräddsås, morötter och lingonsylt
    • Efterrätt:Nyponsoppa och kardemummaskorpa
    • Kvällsmat:Vad köket har att erbjuda !
  • Torsdag

    (2024-04-18)

    • Middag:Gulaschsoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Våffor med sylt grädde
    • Kvällsmat:Pyttipanna serveras med rödbetor
  • Fredag

    (2024-04-19)

    • Middag:Kycklinggryta (Chili mai tai) serveras med ris
    • Efterrätt:Frukt
    • Kvällsmat:Sill serveras med potatis, gräddfil och gräslök
  • Lördag

    (2024-04-20)

    • Middag:Panerad fisk serveras med potatis, romsås och ärter
    • Efterrätt:Persikor med vispad grädde
    • Kvällsmat:Pizza serveras med tillbehör
  • Söndag

    (2024-04-21)

    • Middag:Kotlett i sås serveras med potatis, babymorötter, rödvinbärsgelé
    • Efterrätt:Brylépudding
    • Kvällsmat:Kesokaka serveras med bärsås
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar