Ågården

Vecka 49

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2022-12-05)

    • Middag: Köttfärssås serveras med pasta och Majs
    • Efterrätt: Björnbärskräm
    • Kvällsmat: Blomkålssoppa serveras med bröd & pålägg
  • Tisdag

    (2022-12-06)

    • Middag: Panerad fisk serveras med kall sås potatis & bönor
    • Efterrätt: Saftsoppa med russin
    • Kvällsmat: Risgrynpudding, sylt
  • Onsdag

    (2022-12-07)

    • Middag: Falukorv serveras med potatismos & höstblandning
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Inlagd stekt strömming, potatismos, ärtor, lingonsylt
  • Torsdag

    (2022-12-08)

    • Middag: Gulaschsoppa serveras med cremé fraich, bröd
    • Efterrätt: Pannkaka med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Potatisbullar med bacon lingonsylt och råkost
  • Fredag

    (2022-12-09)

    • Middag: Fiskfilé i citron och örtsås serveras med potatis & ärter
    • Efterrätt: Glass och chokladsås
    • Kvällsmat: Janssonsfrestelse, sallad
  • Lördag

    (2022-12-10)

    • Middag: Förrätt: Skagen cocktail
      Fläskfilé serveras med potatisgratäng, rödvinsås och bukettgrönsaker
    • Efterrätt: Tiramisu
    • Kvällsmat: Omelett med champinjonstuvning, sallad
  • Söndag

    (2022-12-11)

    • Middag: Svartvinbärsskinka serveras med gräddsås, potatis & morötter
    • Efterrätt: Toscapäron med vispad grädde
    • Kvällsmat: Julskinka, sillsallad, vörtbröd
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar