Ågården

Vecka 50

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2025-12-08)

    • Middag: Varmkorv serveras med potatismos och grönsak
    • Efterrätt: Kräm

    • Kvällsmat: Kalvsylta serveras med stekt potatis och rödbetor
  • Tisdag

    (2025-12-09)

    • Middag: Köttbullar serveras med potatis, gräddsås, morötter och lingonsylt

    • Efterrätt: Fruktsoppa
    • Kvällsmat: Sparrissoppa, bröd och pålägg
  • Onsdag

    (2025-12-10)

    • Middag: Förrätt: Skagen toast
      Fläskfilé serveras med potatisgratäng, krämig pepparsås och haricots verts
    • Efterrätt: Glass med chokladsås
    • Kvällsmat: Broccoligratäng
  • Torsdag

    (2025-12-11)

    • Middag: Gräddstuvad pytt i panna serveras med rödbetor
    • Efterrätt: Äpple och kanel kräm
    • Kvällsmat: Ris och skinklåda
  • Fredag

    (2025-12-12)

    • Middag: Chili con carne serveras med ris och grönsak
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Bacon och broccolipaj serveras med grönsaker
  • Lördag

    (2025-12-13)

    • Middag: Lutfisk serveras med potatis, vitsås och ärtor
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Petit chourulle med röra på skinka och äpple serveras med sallad
  • Söndag

    (2025-12-14)

    • Middag: Pepparrotköttsgryta serveras med potatis, herrgårdsgrönsaker och gele
    • Efterrätt: Brylepudding med karamellsås
    • Kvällsmat: Ostkaka med sylt och vispad grädde, smörgås
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar