Ågården

Vecka 16

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2024-04-15)

    • Middag: Kokt fisk serveras med potatis, ägg och persiljesås och brytbönor

    • Efterrätt:Jordgubbskräm

    • Kvällsmat:Broccolisoppa serveras med bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2024-04-16)

    • Middag:Varmkorv serveras med potatismos och grönsaker
    • Efterrätt:Drottningkräm
    • Kvällsmat:Potatisbullar med bacon rivna morötter och lingonsylt
  • Onsdag

    (2024-04-17)

    • Middag:Pannbiff serveras med potatis, gräddsås, morötter och lingonsylt

    • Efterrätt:Nyponsoppa och kardemummaskorpa
    • Kvällsmat:Vad köket har att erbjuda !
  • Torsdag

    (2024-04-18)

    • Middag:Gulaschsoppa serveras med bröd
    • Efterrätt:Plättar med sylt
    • Kvällsmat:Pyttipanna serveras med rödbetor
  • Fredag

    (2024-04-19)

    • Middag:Kycklinggryta serveras med ris och grönsaker

    • Efterrätt:Frukt
    • Kvällsmat: Omelett med svampstuvning och prinskorv serveras mad sallad
  • Lördag

    (2024-04-20)

    • Middag:Stekt fisk serveras med potatis, romsås och ärter
    • Efterrätt:Peach melba
    • Kvällsmat: Köttbullar, rödbetssallad och smörgåsgurka och bröd
  • Söndag

    (2024-04-21)

    • Middag:Kotlett i sås serveras med potatis, babymorötter, rödvinbärsgelé

    • Efterrätt: Citronfromage
    • Kvällsmat:Kesokaka serveras med bärsås
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar