Majgården

Köksansvarig: Andreas Larsson (0510-771553)

Vecka 19
  • Måndag

    (2021-05-10)

    • Middag: Gratinerad falukorv med potatismos och grönsaker
    • Efterrätt: Fruktcocktail. med vispad grädde
    • Kvällsmat: Räksoppa med hembakat bröd
  • Tisdag

    (2021-05-11)

    • Middag: Ugnsbakad kummel med vitvinssås och sparris
    • Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde
    • Kvällsmat: Bondomelett
  • Onsdag

    (2021-05-12)

    • Middag: Köttbullar med gräddsås, potatismos och klassiska tillbehör
    • Efterrätt: Marängsviss
    • Kvällsmat: Köket överraskar
  • Torsdag

    (2021-05-13)

    • Middag: Thai inspirerad kycklingsoppa med hembakat bröd
    • Efterrätt: Rabarberpaj med vaniljsås
    • Mannagrynspudding med bärsås
  • Fredag

    (2021-05-14)

    • Middag: Kalops med kokt potatis och rödbetor
    • Efterrätt: Hallonglass
    • Kvällsmat: Varma smörgåsar med kantarellstuvning
  • Lördag

    (2021-05-15)

    • Middag: Kåldolmar med sås, lingon och kokt potatis
    • Efterrätt Pannacotta
    • Kvällsmat: Rotfruktsgratäng med kallskuret
  • Söndag

    (2021-05-16)

    • Middag: Ugnsbakad torsk med skirat smör, bacon och kokt potatis
    • Efterrätt: Persikohalva med vispad grädde
    • Kvällsmat: Korv med bröd, rostad lök och gurkmajonnäs
  • Med reservation för förändringar