Majgården

Köksansvarig: Andreas Larsson (0510-771553)

Vecka 47
  • Måndag

    (2024-11-18)

    • Middag: Isterband med stuvad potatis och rödbetor
    • Efterrätt: Kräm
    • Kvällsmat: Spenatsoppa med ägghalva och hembakat bröd
  • Tisdag

    (2024-11-19)

    • Middag: Kokt torsk med citron och dillsås serveras med kokt potatis
    • Efterrätt: Blåbärssoppa
    • Kvällsmat: Omelett med champinjonstuvning
  • Onsdag

    (2024-11-20)

    • Middag: Köket överraskar
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Raggmunk med fläsk
  • Torsdag

    (2024-11-21)

    • Middag: Viltskavsgryta med potatismos och grönsaker
    • Efterrätt: Glass med varm hjortronsylt
    • Kvällsmat: Skinka med mimosasallad och hembakat bröd
  • Fredag

    (2024-11-22)

    • Middag: Kycklinggryta med ris/potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Päronhalva med vispad grädde
    • Kvällsmat: Ost och skinkpaj med sallad och dressing
  • Lördag

    (2024-11-23)

    • Middag: Biff stroganoff med ris/potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Persikohalva med vispad grädde
    • Kvällsmat: Kycklingspett med tzatziki och klyftpotatis
  • Söndag

    (2024-11-24)

    • Middag: Kalkon med gräddsås, kokt potatis och haritcots verts
    • Efterrätt: Mousse
    • Kvällsmat: Risgrynspudding
  • Med reservation för förändringar