Tolsjöhemmet

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Vecka 19

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2021-05-10)

    • Middag: Varm korv med potatismos, gurkmajonnäs och ärter, majs och paprikamix
    • Efterrätt: Bärsymfoni med glass
    • Kvällsmat: Mannagrynpudding och saftsås
  • Tisdag

    (2021-05-11)

    • Middag: Ugnskokt fisk med smarrigt täcke, potatis och bönor
    • Efterrätt: Äpple-päronsoppa
    • Kvällsmat: Ostkaka med vispad grädde och sylt
  • Onsdag

    (2021-05-12)

    • Middag: Gulaschsoppa med smörgås och Middag: Gulaschsoppa med smörgås och pålägg
      Efterrätt: Bärpaj med vaniljsås
      Kvällsmat: Stekt potatis med stekt baconpålägg
    • Efterrätt: Bärpaj med vaniljsås
    • Kvällsmat: Stekt potatis med stekt bacon
  • Torsdag

    (2021-05-13)

    • Middag: Kycklingfilé med rotfruktsgratäng och grönsaker
    • Efterrätt: Krusbärskräm
    • Kvällsmat: Västerbottenpaj med romsås och grönsallad
  • Fredag

    (2021-05-14)

    • Middag: Skinkstek med klyftpotatis, grönpepparsås och kokta grönsaker
    • Efterrätt: Körsbärssås och glass
    • Kvällsmat: Pizza med sallad och dressing
  • Lördag

    (2021-05-15)

    • Middag: Lax och räksås med pasta/potatis och ärter
    • Efterrätt: Vit chokladmousse med björnbär
    • Kvällsmat: Potatissallad med kallskuret
  • Söndag

    (2021-05-16)


    • Middag: Köttfärslimpa med potatis, gräddsås och morötter
    • Efterrätt: Persikohalvor och grädde
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt med smörgås och pålägg
  • Med reservation för förändringar