Tolsjöhemmet

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Vecka 49

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-12-01)

    • Middag: Stekt falukorv serveras med potatis, stuvad spenat och morötter
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Potatisbullar med stekt bacon serveras med lingon och riven morot.
  • Tisdag

    (2025-12-02)

    • Middag: Sprödbakad fisk serveras med potatis, kall dillsås och brytbönor
    • Efterrätt: Solsoppa med vispad grädde
    • Kvällsmat: Omelett med skinkstuvning
  • Onsdag

    (2025-12-03)

    • Middag: Pannbiff serveras med potatis, gräddsås, grönsaker och lingonsylt

    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Champinjon Crepes serveras med sallad
  • Torsdag

    (2025-12-04)

    • Middag: Röd linssoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Pannkaka och sylt
    • Kvällsmat: Varmkorv och bröd
  • Fredag

    (2025-12-05)

    • Middag: Kalkonkebabgryta serveras med klyftpotatis, morötter och rödbetor
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Rostbiff serveras med potatissallad och tomatklyftor
  • Lördag

    (2025-12-06)

    • Middag: Fiskgratäng med varm remouladsås serveras med potatis och ärtor
    • Efterrätt: Ägglikörmousse och vispad grädde
    • Kvällsmat: Rotfruktsgratäng med kycklingspett och grönsallad
  • Söndag

    (2025-12-07)

    • Middag: Fläskfilegryta serveras med potatisoch kokta grönsaker
    • Efterrätt: Inkokta päron med stjärnanis och vaniljglass
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt, bröd och pålägg
  • Med reservation för förändringar