Tolsjöhemmet

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Vecka 43

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-10-20)

    • Middag: Stekt falukorv serveras med potatismos, senapssås och morötter
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Champinjoncrepes med riven morot
  • Tisdag

    (2025-10-21)

    • Middag: Sprödbakad fisk serveras med potatis, kall dillsås och brytbönor
    • Efterrätt: Solsoppa med vispad grädde
    • Kvällsmat: Omelett

  • Onsdag

    (2025-10-22)

    • Middag: Pannbiff serveras med potatis, gräddsås, sommargrönsaker och lingonsylt
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt, bröd och pålägg
  • Torsdag

    (2025-10-23)

    • Middag: Gulaschsoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Pannkaka och sylt
    • Kvällsmat: Rökt lax med dillstuvad potatis
  • Fredag

    (2025-10-24)

    • Middag: Italiensk tomatsås serveras med pasta och broccolimix
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Kycklingspett serveras med rotfruktsgratäng
  • Lördag

    (2025-10-25)

    • Middag: Fiskgratäng med potatismos och äter.
    • Efterrätt: Ägglikörmousse och vispad grädde
    • Kvällsmat: Potatisgratäng med rostbiff och grönsallad
  • Söndag

    (2025-10-26)

    • Middag: Kalops serveras med potatis, morötter och rödbetor
    • Efterrätt: Inkokta päron med stjärnanis och vaniljglass
    • Kvällsmat: Köttbulle smörgås med rödbetssallad
  • Med reservation för förändringar