Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 21

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2024-05-20)

    • Middag:Oxpytt serveras med rödbetor och grönsaker
    • Efterrätt:Bärkräm

    • Kvällsmat:Skånsk äggakaka, råkost
  • Tisdag

    (2024-05-21)

    • Middag:Isterband serveras med dillstuvad potatis och grönsaker
    • Efterrätt:Nyponsoppa med kardemummaskorpa
    • Kvällsmat:Fläskpannkaka serveras med rivna morötter och lingonsylt
  • Onsdag

    (2024-05-22)

    • Middag:Dragonfisk serveras med potatis och ärtor

    • Efterrätt:Drottningkräm
    • Kvällsmat:Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2024-05-23)

    • Middag:Högsbosoppa serveras med bröd och pålägg

    • Efterrätt:Rabarberpaj och vaniljsås
    • Kvällsmat:Blomkålsgratäng med skinka med sallad
  • Fredag

    (2024-05-24)

    • Middag:Kycklinggryta (indonesisk) serveras med ris och broccolimix
    • Efterrätt:Frukt
    • Kvällsmat:Potatisomelett med paprika och bacon, sallad
  • Lördag

    (2024-05-25)

    • Middag:Apelsin och chilibakad fisk serveras med potatis och ärter
    • Efterrätt: Glass med chokladsås
    • Kvällsmat:Ostpaj serveras med romsås, sallad och kuvertbröd
  • Söndag

    (2024-05-26)

    • Middag:Pannbiff med lök serveras med potatis, gräddsås, babymorötter
    • Efterrätt:Jordgubbsmoussé med vit choklad
    • Kvällsmat:Skinka serveras med mimosasallad, kuvertbröd och gurka/tomat
  • Med reservation för förändringar