Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 23

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2023-06-05)

    • Middag: Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner och broccolimix
    • Efterrätt: Tjock våffla med vispad grädde och sylt
    • Kvällsmat: Räksallad serveras med dressing och bröd
  • Tisdag

    (2023-06-06)

    • Middag:Fläskfilé serveras med potatisgratäng, kall bearnaisesås och stekt sparris

    • Efterrätt:Marängsviss
    • Kvällsmat:Smörgåstårta och cider
  • Onsdag

    (2023-06-07)

    • Middag:Kycklinggryta serveras med ris och wokgrönsaker
    • Efterrätt:Björnbärskräm
    • Kvällsmat:Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2023-06-08)

    • Middag:Köttfärssoppa med bröd och pålägg
    • Efterrätt:Bärpaj med vispad kvarggrädde
    • Kvällsmat: Hamburgare med stekt potatis och dressing serveras med sallad
  • Fredag

    (2023-06-09)

    • Middag:Ost och skinksås serveras med pasta och grönsaker
    • Efterrätt:Frukt
    • Kvällsmat:Bakpotatis med Skinkröra och sallad
  • Lördag

    (2023-06-10)

    • Middag:Kokt fisk serveras med potatis, dill- och kaviarsås och ärter
    • Efterrätt:Glass strut
    • Kvällsmat:Kryddig järpe (cevapcici) serveras med rotfruktsgratäng, tzatziki och tomatsallad
  • Söndag

    (2023-06-11)

    • Middag:Kycklinggryta (indonesisk) serveras med ris och wokgrönsaker
    • Efterrätt:Mintpäron med vispad grädde
    • Kvällsmat:Matjessill serveras med potatis, gräddfil och gräslök
  • Med reservation för förändringar