Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 19

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2021-05-10)

    • Middag: Pasta carbonara serveras med majs
    • Efterrätt: Aprikoskräm
    • Kvällsmat: Mannagrynpudding, saftsås
  • Tisdag

    (2021-05-11)

    • Middag: Broccoligratinerad falukorv serveras med potatismos och sallad
    • Efterrätt: Äpple-päronsoppa
    • Kvällsmat: Äggakaka, vitkålslingon
  • Onsdag

    (2021-05-12)

    • Middag: Stekt fisk serveras med potatis, remouladsås och brytbönor
    • Efterrätt: Hallon-svartvinbärskräm
    • Kvällsmat: Bondomelett, tomatsallad
  • Torsdag

    (2021-05-13)

    • Middag: Marias kalvsoppa serveras med
    • Efterrätt: Pannkaka, sylt, grädde
    • Kvällsmat: Potatisfrestelse med fetaost, sallad
  • Fredag

    (2021-05-14)

    • Middag: Järpar serveras med gräddsås, potatis & grönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Vegetarisk biff, klyftpotatis och apelsin-och chilisås
  • Lördag

    (2021-05-15)

    • Middag: Ugnsstekt lax serveras med vitvinssås, potatis och ärter
    • Efterrätt: Persikohalvor och grädde
    • Kvällsmat: Omelett med svampstuvning och sallad
  • Söndag

    (2021-05-16)

    • Middag: Dillkött serveras med potatis & morötter
    • Efterrätt: it chokladmoussé och björnbär
    • Kvällsmat: Crepes med sallad
  • Med reservation för förändringar