Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 42

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-10-13)

    • Middag: Köttfärssås och spaghetti serveras med grönsaker
    • Efterrätt: Drottningkräm

    • Kvällsmat: Kalvsylta med stekt potatis och rödbetor
  • Tisdag

    (2025-10-14)

    • Middag: Falukorv serveras med potatismos
    • Efterrätt: Mangosoppa
    • Kvällsmat: Köttbullar med råstuvade morötter
  • Onsdag

    (2025-10-15)

    • Middag: Stekt fläsk serveras med potatis, löksås och morötter
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Varmkorv med bröd
  • Torsdag

    (2025-10-16)

    • Middag: Grynkorv serveras med potatismos och grönsak
    • Efterrätt: Persikoklyftor med grädde


    • Kvällsmat: Ängamat, bröd och pålägg
  • Fredag

    (2025-10-17)

    • Middag: Kotlett i sås serveras med potatis herrgårdgrönsaker och gelé
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Västerbottenpaj med sallad



  • Lördag

    (2025-10-18)

    • Middag: Oxbringa serveras med potatis pepparrotsås och morötter
    • Efterrätt: Päronhalva med chokladgrädde
    • Kvällsmat: Raggmunk med fläsk och riven morot
  • Söndag

    (2025-10-19)

    • Middag: Kyckling i currysås serveras med ris och grönsak


    • Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde


    • Kvällsmat: Janssons frestelse serveras med köttbullar
  • Med reservation för förändringar