Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 4

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-01-20)

    • Middag: Isterband serveras persiljestuvad potatis och grönsaker

    • Efterrätt: Drottningkräm
    • Kvällsmat: Palsternackssoppa serveras med smörgås med ost
  • Tisdag

    (2025-01-21)

    • Middag: Stekt fläsk serveras med löksås och kokt potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Krusbärskräm
    • Kvällsmat: Kycklinglåda med citron och dragon
  • Onsdag

    (2025-01-22)

    • Middag: Seglartorsk serveras med potatis, remouladsås och brytbönor
    • Efterrätt: Solskenssoppa med kardemummaskorpa
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda!
  • Torsdag

    (2025-01-23)

    • Middag: Tacosoppa serveras med bröd
    • Efterrätt: Pannkaka med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Potatis bullar med bacon och vitkålslingon
  • Fredag

    (2025-01-24)

    • Middag: Pasta Ost och broccolisås serveras med morot
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Blomkålsgratäng med skinka
  • Lördag

    (2025-01-25)

    • Middag: Fiskgratäng serveras med potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Fruktcocktail serveras med vispad grädde
    • Kvällsmat: Prinskorv och äggröra
  • Söndag

    (2025-01-26)

    • Middag: Pannbiff serveras med potatis, gräddsås, herrgårdsgrönsaker och lingonsylt

    • Efterrätt: Chokladpudding med grädde
    • Kvällsmat: Janssons frestelse
  • Med reservation för förändringar