Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 34

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-08-18)

    • Middag: Isterband serveras med dillstuvad potatis och herrgårdsgrönsak
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Kvargpannkaka
  • Tisdag

    (2025-08-19)

    • Middag: Fisk i hummersås serveras med potatis och brytbönor
    • Efterrätt: Apelsinsoppa
    • Kvällsmat: Gräddstuvad oxpytt och rödbetor
  • Onsdag

    (2025-08-20)

    • Middag: Kycklinglåda (Berghagens) serveras med ris och broccolimix
    • Efterrätt: Bärkräm

    • Kvällsmat: Skinkfrestelse
  • Torsdag

    (2025-08-21)

    • Middag: Morotssoppa (högsbo) serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Våfflor med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Grekiska färsbiffar, klyftpotatis och tzatziki
  • Fredag

    (2025-08-22)

    • Middag: Köttfärssås serveras med pasta och grönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Lax och spenatpaj
  • Lördag

    (2025-08-23)

    • Middag: Lax serveras med potatis, romsås och ärter

    • Efterrätt: Glasstrut
    • Kvällsmat: Skink och broccoligratäng och potatismos
  • Söndag

    (2025-08-24)

    • Middag: Plommonspäckad karre serveras med potatis och grönsak
    • Efterrätt: Päron med vispad grädde
    • Kvällsmat: Morotsbiff, klyftpotatis och dressing
  • Med reservation för förändringar