Ågården

Köksansvarig: Linda Magnusson (0510-771097)

Vecka 21

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-05-19)

    • Middag: Oxpytt serveras med stekt ägg, rödbetor och grönsaker
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Grön ärtpurésoppa serveras med skinksmörgås
  • Tisdag

    (2025-05-20)

    • Middag: Isterband serveras med dillstuvad potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Solskenssoppa med kardemummaskorpa
    • Kvällsmat: Fläskpannkaka serveras med lingonsylt
  • Onsdag

    (2025-05-21)

    • Middag: Vegetarisk schnitzel serveras med kall sås, grönsaker och stekt potatis
    • Efterrätt: Drottningkräm

    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2025-05-22)

    • Middag: Kycklinggryta (indonesisk) serveras med ris och broccolimix
    • Efterrätt: Krusbärskräm
    • Kvällsmat: Blomkålsgratäng med skinka
  • Fredag

    (2025-05-23)

    • Middag: Biff a la Lindström serveras med potatis, gräddsås, babymorötter och rödvinbärsgelé
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Potatisomelett med paprika och bacon
  • Lördag

    (2025-05-24)

    • Middag: Apelsin och chilibakad fisk serveras med potatis och ärter

    • Efterrätt: Konserverad frukt med vispad grädde
    • Kvällsmat: Västerbottenpaj serveras med romsås
  • Söndag

    (2025-05-25)

    • Middag: Fläskköttsgryta serveras med kokt potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Jordgubbsmousse med vit choklad
    • Kvällsmat: Rökt skinka serveras med mimosasallad och bröd
  • Med reservation för förändringar