Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 38

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2024-09-16)

    • Middag:Korvgryta med tomat och paprika serveras med pasta och bukettgrönsaker
    • Efterrätt:Frukt
    • Kvällsmat:Grön ärtpurésoppa serveras med pepparrotsgrädde och smörgås
  • Tisdag

    (2024-09-17)

    • Middag:Fläskschnitzel serveras med stekt potatis, bearnaisesås, och brytbönor
    • Efterrätt:Körsbärskräm
    • Kvällsmat:Omelett med skinkstuvning, sallad
  • Onsdag

    (2024-09-18)

    • Middag:Kåldolmar serveras med potatis, gräddsås, morötter och lingonsylt
    • Efterrätt:Äpplesoppa med kardemummaskorpa

    • Kvällsmat:Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2024-09-19)

    • Middag:Färgglad fisksoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt:Äpplepaj och vaniljsås
    • Kvällsmat:Blomkålsgratäng och sallad
  • Fredag

    (2024-09-20)

    • Middag:Chili con carne serveras med ris och babymorötter
    • Efterrätt:Frukt
    • Kvällsmat:Baconlåda och sallad
  • Lördag

    (2024-09-21)

    • Middag:Rosépepparlax serveras med potatis, romsås och ärter
    • Efterrätt:Mandariner med vispad grädde
    • Kvällsmat:Kalvsylta serveras med stekt kulpotatis, rödbetor och sallad
  • Söndag

    (2024-09-22)

    • Middag:Kyckling i sås serveras med klyftpotatis och herrgårrdsgrönsaker
    • Efterrätt:Pannacotta med mangotopping
    • Kvällsmat:Kokt skinka serveras med mimosasallad och tomatsallad
  • Med reservation för förändringar