Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 49

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2022-12-05)

    • Middag: Pannbiff serveras med brunsås och potatis
    • Efterrätt: Björnbärskräm
    • Kvällsmat: Blomkålssoppa serveras med bröd & pålägg
  • Tisdag

    (2022-12-06)

    • Middag: Panerad fisk serveras med vitvinsås potatis & grönsaker
    • Efterrätt: Saftsoppa med russin
    • Kvällsmat: Risgrynspudding, sylt
  • Onsdag

    (2022-12-07)

    • Middag: Fläskkorv serveras med senapssås, potatis och varma grönsaker
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Grönsaksbiff med potatismos och grönsaker
  • Torsdag

    (2022-12-08)

    • Middag: Gulaschsoppa serveras med crème fraiche, bröd & pålägg
    • Efterrätt: Jordgubb-och rabarberpaj med vaniljsås
    • Kvällsmat: Potatisbullar, blodpudding, lingonsylt och råkost
  • Fredag

    (2022-12-09)

    • Middag: Fiskfilé i citron och örtsås serveras med potatismos & ärter
    • Efterrätt: Vaniljpannacotta med after eight
    • Kvällsmat: Janssons frestelse, sallad
  • Lördag

    (2022-12-10)

    • Middag: Förrätt: Laxbakelse på kavring
      Fläskfilé serveras med potatisgratäng, kantarellsås och grönsaker
    • Efterrätt: Tiramisu
    • Kvällsmat: Omelett med champinjonstuvning och sallad
  • Söndag

    (2022-12-11)

    • Middag: Svartvinbärsskinka serveras med gräddsås, potatis & grönsaker
    • Efterrätt: Lingonfromage
    • Kvällsmat: Julskinka, sillsallad, vörtbröd
  • Med reservation för förändringar