Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 33

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2022-08-15)

    • Middag: Stekt fläsk serveras med kokt potatis, löksås och sommargrönsaker
    • Efterrätt: Björnbärskräm
    • Kvällsmat: Spenatsoppa serveras med ägghalva
  • Tisdag

    (2022-08-16)

    • Middag: Fiskbullar i hummersås serveras med kokt potatis och ärtor
    • Efterrätt: Äpplekräm med kanel
    • Kvällsmat: Risgrynspudding med saftsås
  • Onsdag

    (2022-08-17)

    • Middag: Pytt i panna, stekt ägg & rödbetor
    • Efterrätt: Jordgubbssoppa med vispad grädde
    • Kvällsmat: Knutssonslåda, råkost
  • Torsdag

    (2022-08-18)

    • Middag: Mustig svampsoppa, bröd och pålägg
    • Efterrätt: Plättar med sylt & grädde
    • Kvällsmat: Varmkorv med bröd, potatismos och tillbehör
  • Fredag

    (2022-08-19)

    • Middag: Kycklingfilé serveras med gräddsås, potatis & broccoli
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Fylld pannkaksrulle med västkustsröra, tomatsallad
  • Lördag

    (2022-08-20)

    • Middag: Rosépepparlax serveras med romsås, kokt potatis & ärter
    • Efterrätt: Hemlagade vaniljglass med chokladås & citronrån
    • Kvällsmat: Pizza, kebabsås, pizzasallad
  • Söndag

    (2022-08-21)

    • Middag: Pepparrotskött serveras med potatis & morötter
    • Efterrätt: Fruktcocktail & vispad grädde
    • Kvällsmat: Kokt skinka serveras med legymsallad
  • Med reservation för förändringar