Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 47

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2024-11-18)

    • Middag: Lunchkorv serveras med potatismos, pepparrotssås och broccoli
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Potatis och purjolökssoppa serveras med bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2024-11-19)

    • Middag: Fiskbullar i dillsås serveras med potatis och ärtor
    • Efterrätt: Citrussoppa, grädde
    • Kvällsmat: Omelett serveras med svampstuvning och tomatsallad
  • Onsdag

    (2024-11-20)

    • Middag: Kåldolmar serveras med potatis, gräddsås, morötter och lingonsylt
    • Efterrätt: Blåbärskräm
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2024-11-21)

    • Middag: Ärtsoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Pannkaka serveras med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Pyttipanna, rödbetor
  • Fredag

    (2024-11-22)

    • Middag: Kasslergryta med curry och chili serveras med ris och grönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Bakpotatis, räkröra
  • Lördag

    (2024-11-23)

    • Middag: Fiskgratäng med tomat och oregano serveras med potatis och ärter
    • Efterrätt: Mintpäron med grädde
    • Kvällsmat: Ost och skinkpaj, kall paprikasås och sallad
  • Söndag

    (2024-11-24)

    • Middag: Köttgryta serveras med potatis, herrgårdsgrönsak och svartvinbärsgelé
    • Efterrätt: Marängsviss
    • Kvällsmat: Janssons frestelse serveras med prinskorv
  • Med reservation för förändringar