Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 42

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-10-13)

    • Middag: Korvstroganoff serveras med ris och grönsaker
    • Efterrätt: Frukt

    • Kvällsmat: Kycklingpytt serveras med rödbetor
  • Tisdag

    (2025-10-14)

    • Middag: Fiskburgare serveras med potatismos, kall dillsås och ärtor
    • Efterrätt: Blåbärssoppa med vispad grädde

    • Kvällsmat: Köttbullar med stuvade makaroner
  • Onsdag

    (2025-10-15)

    • Middag: Stekt fläsk serveras med potatis, löksås och morötter
    • Efterrätt: Bärkräm
    • Kvällsmat: Ängamat, bröd och pålägg
  • Torsdag

    (2025-10-16)

    • Middag: Grynkorv serveras med potatismos, senapsås och grönsak
    • Efterrätt: Persikokaka med vaniljgrädde


    • Kvällsmat: Crepes
  • Fredag

    (2025-10-17)

    • Middag: Kyckling i currysås serveras med ris och grönsak

    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Västerbottenpaj med sallad



  • Lördag

    (2025-10-18)

    • Middag: Stekt fisk serveras med potatis, kall sås och grönsaker
    • Efterrätt: Mintpäron med vispad grädde
    • Kvällsmat: Potatis och köttfärsgratäng
  • Söndag

    (2025-10-19)

    • Middag: Oxbringa serveras med potatis, pepparrotsås och morötter
    • Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde


    • Kvällsmat: Janssons frestelse serveras med prinskorv
  • Med reservation för förändringar