Villa Videbeck

Köksansvarig: Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 21

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-05-19)

    • Middag: Oxpytt serveras med stekt ägg, rödbetor och grönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Grön ärtpurésoppa serveras med skinksmörgås
  • Tisdag

    (2025-05-20)

    • Middag: Isterband serveras med dillstuvad potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Solskenssoppa med kardemummaskorpa
    • Kvällsmat: Fläskpannkaka serveras med lingonsylt
  • Onsdag

    (2025-05-21)

    • Middag: Sprödbakad fisk serveras med potatis, stuvad spenat och morötter
    • Efterrätt: Drottningkräm

    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2025-05-22)

    • Middag: Morotssoppa serveras med bröd och pålägg

    • Efterrätt: Rabarberpaj och vaniljsås
    • Kvällsmat: Potatisomelett med paprika och bacon
  • Fredag

    (2025-05-23)

    • Middag: Kycklinggryta (indonesisk) serveras med ris och broccolimix
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Ost och skinkpaj serveras med dressing och sallad

  • Lördag

    (2025-05-24)

    • Middag: Apelsin och chilibakad fisk serveras med potatis och ärter

    • Efterrätt: Toscapäron med vispad grädde
    • Kvällsmat: Potatis och köttfärsgratäng, sallad
  • Söndag

    (2025-05-25)

    • Middag: Biff a la Lindström serveras med potatis, gräddsås, morötter och rödvinbärsgelé
    • Efterrätt: Jordgubbsmousse
    • Kvällsmat: Pastrami serveras med potatissallad
  • Med reservation för förändringar