Solhaga äldreboende

Köksansvarig: Ann-Sofie Blomgren (0510-770527)

Vecka 42

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-10-13)

    • Middag: Falukorv serveras med stuvade makaroner och brytbönor
    • Efterrätt: Björnbärskräm

    • Kvällsmat: Kycklingpytt serveras med rödbetor
  • Tisdag

    (2025-10-14)

    • Middag: Fiskburgare serveras med bröd, potatismos och dillmajonnäs

    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Köttbullar med råstuvade morötter
  • Onsdag

    (2025-10-15)

    • Middag: Stekt fläsk serveras med potatis, löksås och morötter
    • Efterrätt: Päronkräm
    • Kvällsmat: Grillkorv med bröd och räksallad
  • Torsdag

    (2025-10-16)

    • Middag: Grynkorv serveras med potatismos, senapsås och sommargrönsaker
    • Efterrätt: Persikor med vispad grädde


    • Kvällsmat: Ängamat, bröd och ost
  • Fredag

    (2025-10-17)

    • Middag: Kyckling i currysås serveras med ris och broccoli

    • Efterrätt: Blåbärssoppa
    • Kvällsmat: Västerbottenpaj serveras med dressing och sallad



  • Lördag

    (2025-10-18)

    • Middag: Panerad fisk serveras med remouladsås, kokt potatis och ärtor
    • Efterrätt: Mintpäron med chokladgrädde
    • Kvällsmat: Potatisfrestelse med köttfärs och senap
  • Söndag

    (2025-10-19)

    • Middag: Oxbringa serveras med potatis, pepparrotssås och morötter
    • Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde


    • Kvällsmat: Gubbaröra, bröd och tomat
  • Med reservation för förändringar