Solhaga äldreboende

Köksansvarig: Ann-Sofie Blomgren (0510-770527)

Vecka 19

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2021-05-10)

    • Middag: Stekt fisk serveras med potatis, remouladsås och brytbönor
    • Efterrätt: Aprikoskräm
    • Kvällsmat: Mannagrynpudding, saftsås
  • Tisdag

    (2021-05-11)

    • Middag: Broccoligratinerad falukorv serveras med potatismos och sallad
    • Efterrätt: Äpple-päronsoppa
    • Kvällsmat: Potatisbullar, sidfläsk & riven morot
  • Onsdag

    (2021-05-12)

    • Middag: Pasta carbonara serveras med sallad
    • Efterrätt: Hallon-svartvinbärskräm
    • Kvällsmat: Marias kalvsoppa serveras med bröd & pålägg
  • Torsdag

    (2021-05-13)

    • Middag: Fläskfilé serveras med potatisgratäng, grönpepparsås & bukettgrönsaker
    • Efterrätt: Chokladmoussé med bär
    • Kvällsmat: Räksmörgås, cider
  • Fredag

    (2021-05-14)

    • Middag: Järpar serveras med gräddsås, potatis & grönsaker
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Ostkaka, sylt & grädde
  • Lördag

    (2021-05-15)

    • Middag: Ugnsstekt lax serveras med vitvinssås, potatis och ärter
    • Efterrätt: Fruktcocktail med vispad grädde
    • Kvällsmat: Vegetarisk biff, klyftpotatis, kall apelsin-och chilisås & sallad
  • Söndag

    (2021-05-16)

    • Middag: Dillkött serveras med potatis & morötter
    • Efterrätt: Fryst limétårta
    • Kvällsmat: Gubbröra på kavring, gurka/tomat
  • Med reservation för förändringar