Solhaga äldreboende

Köksansvarig: Ann-Sofie Blomgren (0510-770527)

Vecka 51

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-12-15)

    • Middag: Fransk pastagratäng med kyckling och senap
    • Efterrätt: Fruktkräm
    • Kvällsmat: Rotfruktssoppa med bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2025-12-16)

    • Middag: Chiligratinerad falukorv serveras med potatismos och tricoloremix
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Mannagrynspudding, saftsås
  • Onsdag

    (2025-12-17)

    • Middag: Ost och skinksås serveras med pasta och grönsak
    • Efterrätt: Hallonkräm
    • Kvällsmat: Fiskburgare med tillbehör
  • Torsdag

    (2025-12-18)

    • Middag: Potatis och purjolökssoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Ostkaka med sylt och vispad grädde
    • Kvällsmat: Pastagratäng
  • Fredag

    (2025-12-19)

    • Middag: Ugnsfärs serveras med potatis, gräddsås, herrgårdsgrönsaker och lingonsylt

    • Efterrätt: Nyponsoppa, glass
    • Kvällsmat: Köttbullar med rödbetssallad på smörgås
  • Lördag

    (2025-12-20)

    • Middag: Kokt fisk serveras med potatis, ägg och persiljesås och ärter

    • Efterrätt: Mandariner med kanelsmak serveras med vispad grädde
    • Kvällsmat: Potatis och köttfärsgratäng (Hermanssons låda ) serveras med råkost
  • Söndag

    (2025-12-21)

    • Middag: Kycklinggryta (Tikka Masala) serveras med ris/potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Pannacotta

    • Kvällsmat: Crepes serveras med sallad
  • Med reservation för förändringar