Solhaga äldreboende

Köksansvarig: Ann-Sofie Blomgren (0510-770527)

Vecka 45

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-11-03)

    • Middag: Fransk pastagratäng med kyckling och senap severas med sallad
    • Efterrätt: Körsbärskräm
    • Kvällsmat: Raggmunk, stekt bacon
  • Tisdag

    (2025-11-04)

    • Middag: Fläskkorv, rotmos, ärtor
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt, bröd och pålägg
  • Onsdag

    (2025-11-05)

    • Middag: Ost och skinksås serveras med pasta och grönsaker
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Bondomelett
  • Torsdag

    (2025-11-06)

    • Middag: Potatis och purjolökssoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Ostkaka med sylt och vispad grädde
    • Kvällsmat: Janssons frestelse med prinskorv
  • Fredag

    (2025-11-07)

    • Middag: Viltfärsruta serveras med potatis, gräddsås, herrgårdsgrönsaker och lingonsylt
    • Efterrätt: Nyponsoppa, glass
    • Kvällsmat: Kyckling serveras med rotfruktsgratäng
  • Lördag

    (2025-11-08)

    • Middag: Kokt fisk serveras med potatis, ägg och persiljesås och ärter
    • Efterrätt: Mandariner med vispad grädde
    • Kvällsmat: Potatissallad serveras med skinka och sallad
  • Söndag

    (2025-11-09)

    • Middag: Kycklinggryta (Tikka Masala) serveras med ris/potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Pannacotta
    • Kvällsmat: Crepes med tomat och gurka
  • Med reservation för förändringar