Solhaga äldreboende

Köksansvarig: Ann-Sofie Blomgren (0510-770527)

Vecka 4

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-01-20)

    • Middag: Isterband serveras persiljestuvad potatis och grönsaker

    • Efterrätt: Drottningkräm
    • Kvällsmat: Palsternackssoppa serveras med smörgås
  • Tisdag

    (2025-01-21)

    • Middag: Stekt fläsk serveras med bruna bönor och kokt potatis
    • Efterrätt: Krusbärskräm
    • Kvällsmat: Pastagratäng med kyckling
  • Onsdag

    (2025-01-22)

    • Middag: Panerad fisk serveras med potatis, remouladsås och brytbönor
    • Efterrätt: Solskenssoppa med kardemummaskorpa
    • Kvällsmat: Prinskorv, äggröra
  • Torsdag

    (2025-01-23)

    • Middag: Tacosoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Ostkaka, grädde, sylt
    • Kvällsmat: Broccoligratäng med skinka
  • Fredag

    (2025-01-24)

    • Middag: Gyllengul lasagnette

    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Janssons frestelse
  • Lördag

    (2025-01-25)

    • Middag: Fiskgratäng med tomat och oregano serveras med potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Fruktcocktail serveras med vispad grädde
    • Kvällsmat: Pizza serveras med tillbehör
  • Söndag

    (2025-01-26)

    • Middag: Pannbiff serveras med potatis, gräddsås, herrgårdsgrönsaker och lingonsylt

    • Efterrätt: Chokladpudding med grädde
    • Kvällsmat: Gubbaröra, kavring
  • Med reservation för förändringar