Solhaga äldreboende

Köksansvarig: Ann-Sofie Blomgren (0510-770527)

Vecka 34

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-08-18)

    • Middag: Isterband serveras med dillstuvad potatis och herrgårdsgrönsak
    • Efterrätt: Päronkräm
    • Kvällsmat: Kvargpannkaka, vispad grädde & sylt
  • Tisdag

    (2025-08-19)

    • Middag: Fiskgratäng med kräftsmak serveras med potatis och brytbönor
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Gräddstuvad oxpytt, sallad & rödbetor
  • Onsdag

    (2025-08-20)

    • Middag: Kycklinglåda (Berghagens) serveras med ris och broccolimix
    • Efterrätt: Hallonkräm

    • Kvällsmat: Skinkfrestelse med Sallad
  • Torsdag

    (2025-08-21)

    • Middag: Morotssoppa (högsbo) serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt: Pannkaka med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Grekiska färsbiffar, klyftpotatis, tzatziki & sallad
  • Fredag

    (2025-08-22)

    • Middag: Köttfärssås serveras med pasta och grönsaker
    • Efterrätt: Apelsinsoppa & kardemummaskorpa

    • Kvällsmat: Skaldjurspaj med kall dillsås & sallad
  • Lördag

    (2025-08-23)

    • Middag: Lax serveras med potatis, romsås och ärter

    • Efterrätt: Glasstrut
    • Kvällsmat: Skink och broccoligratäng med tomatsallad
  • Söndag

    (2025-08-24)

    • Middag: Plommonspäckad karre serveras med potatis och grönsak
    • Efterrätt: Päron med vispad grädde
    • Kvällsmat: Kallskuret med legymsallad & kuvertbröd
  • Med reservation för förändringar