Solhaga äldreboende

Köksansvarig: Ann-Sofie Blomgren (0510-770527)

Vecka 25

Känner vi inte till din allergi?
Vill du veta ursprungslandet på köttet vi serverar ?
Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2025-06-16)

    • Middag: Korv Stroganoff serveras med ris/potatis och broccoli
    • Efterrätt: Citrussoppa
    • Kvällsmat: Ugnspannkaka serveras med sylt
  • Tisdag

    (2025-06-17)

    • Middag: Fläskschnitzel serveras med stekt potatis, svampsås och sallad
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Tacopaj serveras med kall vitlökssås
  • Onsdag

    (2025-06-18)

    • Middag: Kycklinglåda (Berghagen) serveras med klyftpotatis och grönsaker
    • Efterrätt: Krusbärskräm
    • Kvällsmat: Spenatstuvning, prinskorv och ägghalva
  • Torsdag

    (2025-06-19)

    • Middag: Solsoppa serveras med bröd och pålägg

    • Efterrätt: Rabarberpaj med vaniljsås
    • Kvällsmat: Kalvsylta serveras med potatismos och rödbetscréme
  • Fredag

    (2025-06-20)

    • Middag: Midsommarlunch Matjesill serveras med färskpotatis, gräddfil och gräslök
    • Efterrätt: Jordgubbar och glass

    • Kvällsmat: Smörgåstårta med cider
  • Lördag

    (2025-06-21)

    • Middag: Inkokt lax, serveras med potatis, romsås och romanabönor
    • Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde
    • Kvällsmat: Kyckling serveras med potatisgratäng och sweet chilidressing
  • Söndag

    (2025-06-22)

    • Middag: Fläskköttsgryta serveras med potatis och bukettgrönsaker
    • Efterrätt: Peach melba
    • Kvällsmat: Ostkaka, grädde, sylt
  • Med reservation för förändringar