Bräddegårdens äldreboende

Köksansvarig: Anush Danielsson (0510-771760)

Vecka 49

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2023-12-04)

    • Middag:Fläskkorv serveras med potatismos, pepparrotssås och herrgårsgrönsaker
    • Efterrätt:Björnbärskräm
    • Kvällsmat:Blomkålssoppa serveras med bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2023-12-05)

    • Middag:Panerad fisk serveras med potatis, remouladsås och ärter
    • Efterrätt:Saftsoppa med russin
    • Kvällsmat:Ugnspannkaka
  • Onsdag

    (2023-12-06)

    • Middag:Pannbiff serveras med potatis, brunsås, stekt lök, broccoli och lingonsylt

    • Efterrätt:Jordgubbskräm
    • Kvällsmat:Vad köket har att erbjuda
  • Torsdag

    (2023-12-07)

    • Middag:Kött och grönsakssoppa serveras med bröd och pålägg
    • Efterrätt:Plättar med sylt
    • Kvällsmat:Äggröra serveras med prinskorv
  • Fredag

    (2023-12-08)

    • Föranmälan
      Middag: Förrätt: Skagen toast
      Fläskfilé serveras med potatisgratäng, rödvinssås och bukettgrönsaker


    • Efterrätt: Pannacotta
    • Kvällsmat:Bacon och broccolipaj, sallad
  • Lördag

    (2023-12-09)

    • Middag: Kokt fisk, serveras med dillsås potatis ärter
    • Efterrätt:Toscapäron med vispad grädde

    • Kvällsmat:Julskinka, sillsallad, vörtbröd
  • Söndag

    (2023-12-10)

    • Middag:Svartvinbärsskinka serveras med gräddsås, potatis och morötter
    • Efterrätt:Glass med chokladsås
    • Kvällsmat:Omelett serveras med champinjonstuvning, sallad
  • Med reservation för förändringar