Bräddegårdens äldreboende

Köksansvarig: Anush Danielsson (0510-771760)

Vecka 49

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2022-12-05)

    • Middag: Pannbiff serveras med brunsås, stekt lök, potatis & broccoli
    • Efterrätt: Björnbärskräm
    • Kvällsmat: Vad köket har att erbjuda
  • Tisdag

    (2022-12-06)

    • Middag: Panerad fisk serveras med vitvinsås potatis/potatismos & bönor
    • Efterrätt: Saftsoppa med russin
    • Kvällsmat: Risgrynpudding, sylt
  • Onsdag

    (2022-12-07)

    • Middag: Vad köket har att erbjuda
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Knutssons frestelse (potatisgratäng med köttfärs) serveras med sallad
  • Torsdag

    (2022-12-08)

    • Middag: Gulaschsoppa serveras med crème fraiche, bröd & pålägg
    • Efterrätt: Äpplepaj serveras med vaniljsås
    • Kvällsmat: Potatisbullar, blodpudding, lingonsylt och råkost
  • Fredag

    (2022-12-09)

    • NOBELMIDDAG: 3-rätters lunch
    • Kvällsmat: Räksmörgås, cider
  • Lördag

    (2022-12-10)

    • Middag: Fiskfilé i citron och örtsås serveras med potatismos & ärter
    • Efterrätt: Vaniljpannacotta med lingonspegel
    • Kvällsmat: Kycklingspett, potatisgratäng, sallad
  • Söndag

    (2022-12-11)

    • Middag: Svartvinbärsskinka serveras med gräddsås, potatis & morötter
    • Efterrätt: Toscapäron med vispad grädde
    • Kvällsmat: Julskinka, sillsallad, vörtbröd
  • Med reservation för förändringar