Bräddegårdens äldreboende

Köksansvarig: Anush Danielsson (0510-771760)

Vecka 38

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2021-09-20)

    • Middag: Köttfärslimpa serveras med potatis, brunsås och grönsaker
    • Efterrätt: Hallonkräm
    • Kvällsmat: Högsbosoppa, smörgås
  • Tisdag

    (2021-09-21)

    • Middag: Laxpudding, ärter
    • Efterrätt: Blåbärssoppa med vispad grädde
    • Kvällsmat: Falsk kalvdans, sylt
  • Onsdag

    (2021-09-22)

    • Middag: Köttkorv serveras med senapssås, rotmos & grönsaker
    • Efterrätt: Päronkräm
    • Kvällsmat: Potatisbullar, blodpudding, vitkålslingon
  • Torsdag

    (2021-09-23)

    • Middag: Kycklingsoppa med pasta serveras med bröd & pålägg
    • Efterrätt: Våfflor grädde sylt
    • Kvällsmat: Lillprinsens rätt (prinskorv, stuvad ärtor och morötter och ägghalva
  • Fredag

    (2021-09-24)

    • Middag: Kajsas skinkgratäng serveras med ört crème & broccoli
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Köttbullesmörgås med rödbetssallad, cider
  • Lördag

    (2021-09-25)

    • Middag: Apelsinfisk serveras med potatis/potatismos och ärtor
    • Efterrätt: Fruktcocktail & vispad grädde
    • Kvällsmat: Varm smörgås med kantarellstuvning, inlagd gurka
  • Söndag

    (2021-09-26)

    • Middag: Stekt kyckling, serveras med dragonsås potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Citronfromage
    • Kvällsmat: Kalvsylta, potatismos, sallad

  • Med reservation för förändringar