Ågården

Vecka 4

Tillbaka till förstasidan

  • Måndag

    (2019-01-21)

    • Middag: Grillkorv serveras med potatismos och brytbönor
    • Efterrätt: Drottningkräm
    • Kvällsmat: Potatisbullar, stekt fläsk och riven morot
  • Tisdag

    (2019-01-22)

    • Middag: Köttfärssoppa med potatis o morot
    • Efterrätt:Risifrutti
    • Kvällsmat: Bondomelett, tomat
  • Onsdag

    (2019-01-23)

    • Middag: Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
    • Efterrätt: Päronkräm
    • Kvällsmat: Krämig blomkålssoppa och smörgås
  • Torsdag

    (2019-01-24)

    • Middag: Fiskgratäng serveras med potatis & herrgårdsmix
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Risgrynspudding med saftsås
  • Fredag

    (2019-01-25)

    • Middag: Kyckling i currysås serveras med ris/ potatis & broccoli
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Prinskorv, äggröra och gurka
  • Lördag

    (2019-01-26)

    • Middag: Stekt fisk serveras med dillsås, potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Vaniljyoghurt med blåbär och fras
    • Kvällsmat: Bacon- broccolipaj, kall örtsås och sallad
  • Söndag

    (2019-01-27)

    • Middag: Grynkorv serveras med potatis, senapssås och morötter
    • Efterrätt: Fruktcocktail, vispad grädde
    • Kvällsmat: Varm choklad, smörgås med makrill i tomatsås
Skriv ut

Skriv ut


Gör till favorit


Med reservation för förändringar