Östhaga matservering

Köksansvarig: tf Jonna Vornanen (0510-770467)

Vecka 8

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2020-02-17)

    • Middag: Kokt fläskkorv serveras med torghandlarmos och broccoli
    • Efterrätt: Skogsbärskräm
  • Tisdag

    (2020-02-18)

    • Middag: Kåldolmar serveras med brunsås, potatis & höstblandning
    • Efterrätt: Kräm
  • Onsdag

    (2020-02-19)

    • Middag: Het morotssoppa serveras med bröd & pålägg
    • Efterrätt: Ostkaka serveras med sylt & grädde
  • Torsdag

    (2020-02-20)

    • Middag: Chicken tiika masala (kycklinggryta) serveras med ris och brytbönor
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
  • Fredag

    (2020-02-21)

    • Middag: Köttfärslasagnette & grönsaker
    • Efterrätt: Apelsinsoppa
  • Lördag

    (2020-02-22)

    • Middag: Apelsin och chilibakad lax serveras med potatismos & ärter
    • Efterrätt: Tosca päron med grädde
  • Söndag

    (2020-02-23)

    • Middag: Portergryta serveras med potatis & morötter
    • Efterrätt: Mangomousse
  • Med reservation för förändringar