Majgården

Köksansvarig: Andreas Larsson (0510-771553)

Vecka 3
  • Måndag

    (2021-01-18)

    • Middag: Italiensk ugnsfärs med krämig tomatsås och rostad potatis
    • Efterrätt: Kräm
    • Kvällsmat: Mannagrynspudding med bärsås
  • Tisdag

    (2021-01-19)

    • Middag: Kokt torsk med citron och gräslökssås serveras med kokt potatis
    • Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Bondomelett
  • Onsdag

    (2021-01-20)

    • Middag: Korv stroganoff med ris/potatis och grönsker
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Köket överraskar
  • Torsdag

    (2021-01-21)

    • Middag: Krämig räksoppa med hembakat bröd
    • Efterrätt: Äppelpaj med vaniljsås
    • Kvällsmat: Köttfärsgratäng med fetaost
  • Fredag

    (2021-01-22)

    • Middag: Lasagne på viltfärs med grönsaker och sallad
    • Efterrätt: Mousse
    • Kvällsmat: Crepes med champinjonstuvning
  • Lördag

    (2021-01-23)

    • Middag: Apelsin och ingefärs marinerad lax med kall sås och kokt potatis
    • Efterrätt: Hemgjord mangoglass med hallonsås
    • Kvällsmat: Tacopaj med gräddfil och sallad
  • Söndag

    (2021-01-24)

    • Middag: Fläskfilé med svartvinbärssås, stekta champinjoner och klyftpotatis
    • Efterrätt: Pannacotta
    • Kvällsmat: Kräm med hembakat bröd
  • Med reservation för förändringar