Majgården

Köksansvarig: Andreas Larsson (0510-771553)

Vecka 8
  • Måndag

    (2020-02-17)

    • Middag: Isterband med stuvad potatis och rödbetor
    • Efterrätt: Körsbärskräm
    • Kvällsmat: Makaronilåda
  • Tisdag

    (2020-02-18)

    • Middag: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
    • Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Omelett med räkstuvning
  • Onsdag

    (2020-02-19)

    • Middag: Köket överraskar
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Kalvsylta med stekt potatis och rödbetor
  • Torsdag

    (2020-02-20)

    • Middag: Ärtsoppa med fläsk och hembakat bröd
    • Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Potatisbullar med bacon
  • Fredag

    (2020-02-21)

    • Middag: Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och kokt potatis
    • Efterrätt: Fruktcocktail med vispad grädde
    • Kvällsmat: Kallskuret med potatissallad
  • Lördag

    (2020-02-22)

    • Middag: Baconlindad kyckling med pepparsås och rostad potatis
    • Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde
    • Kvällsmat: Räklåda med sallad
  • Söndag

    (2020-02-23)

    • Middag: Lax med kall örtsås och kokt potatis
    • Efterrätt: Mousse
    • Kvällsmat: Äppelkräm med hembakat bröd
  • Med reservation för förändringar