Majgården

Köksansvarig: Andreas Larsson (0510-771553)

Vecka 14
  • Måndag

    (2020-03-30)

    • Middag: Köttbullar med gräddsås, lingon och kokt potatis
    • Efterrätt: Glass med chokladsås
    • Kvällsmat: Spenatsoppa med ägghalva och hembakat bröd
  • Tisdag

    (2020-03-31)

    • Middag: Stekt strömming med skirat smör och potatismos
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Potatisbullar med bacon
  • Onsdag

    (2020-04-01)

    • Middag: Köket överraskar
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Knutssonslåda med sallad
  • Torsdag

    (2020-04-02)

    • Middag: Potatis och purjolökssoppa och hembakat bröd
    • Efterrätt: Rabarberpaj med vaniljsås
    • Kvällsmat: Mannagrynspudding med bärsås
  • Fredag

    (2020-04-03)

    • Middag: Schnitzel med skysås och stekt potatis
    • Efterrätt: Fruktcocktail med vispad grädde
    • Kvällsmat: Korv med bröd
  • Lördag

    (2020-04-04)

    • Middag: Kokt torsk med ägg och persiljesås serveras med kokt potatis
    • Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Ost och skinkpaj med sallad och dressing
  • Söndag

    (2020-04-05)

    • Middag: Kotlett med brunsås och potatismos samt kokta ärtor
    • Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde
    • Kvällsmat: Kräm med hembakat bröd
  • Med reservation för förändringar