Majgården

Köksansvarig: Andreas Larsson (0510-771553)

Vecka 4
  • Måndag

    (2019-01-21)

    • Middag: Fiskbullar i dillsås med kokt potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Nyponsoppa
    • Kvällsmat: Makaronipudding
  • Tisdag

    (2019-01-22)

    • Middag:Kyckling med currysås och ris
    • Efterrätt: Ingefärspäron med glass
    • Kvällsmat: Körsbärskräm med hembakat bröd och pålägg
  • Onsdag

    (2019-01-23)

    • Middag: Pannbiff med lök, lingon, gräddsås och potatis
    • [Efterrätt: Krusbärskräm
    • Kvällsmat: Ängasoppa med hembakat bröd
  • Torsdag

    (2019-01-24)

    • Middag: Fisksoppa med hembakat bröd och pålägg
    • Efterrätt: Äppelpaj med vaniljsås
    • Kvällsmat: Bondomelett med sallad
  • Fredag

    (2019-01-25)

    • Middag: Kalops med rödbetor och kokt potatis
    • Efterrätt: Glass med hemmagjord chokladsås
    • Kvällsmat: Rotfruktsgratäng med kallskuret
  • Lördag

    (2019-01-26)

    • Middag: Wallenbergare med skirat smör, ärtor och potatismos
    • Efterrätt: Mangopannacotta
    • Kvällsmat: Pannkaksrulle med tonfiskröra och sallad
  • Söndag

    (2019-01-27)

    • Middag: Porterstek med sås, gelé och kokt potatis
    • Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde
    • Kvällsmat: Risgrynsgröt
  • Med reservation för förändringar