Majgården

Köksansvarig: Andreas Larsson (0510-771553)

Vecka 34
  • Måndag

    (2019-08-19)

    • Middag: Isterband med stuvad potatis och rödbetor
    • Efterrätt: Saftsoppa
    • Efterrätt: Skinka och mimosasallad med hembakat bröd
  • Tisdag

    (2019-08-20)

    • Middag: Stekt kummel med vitvinssås och kokt potatis
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Potatisbullar med bacon och lingonsylt
  • Onsdag

    (2019-08-21)

    • Middag: Köttbullar med gräddsås, lingon och kokt potatis
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Mannagrynspudding med bärsås
  • Torsdag

    (2019-08-22)

    • Middag: Klar grönsakssoppa med hembakat bröd och pålägg
    • Efterrätt: Äppelpaj med vaniljsås
    • Kvällsmat: Hermanssonslåda med sallad
  • Fredag

    (2019-08-23)

    • Middag: Ugnsstekt lax med romsås och kokt potatis
    • Kvällsmat: Jordgubbsmousse
    • Kvällsmat: Omelett med räkstuvning
  • Lördag

    (2019-08-24)

    • Middag: Biff a la Lindström med rödvinssås och stekt potatis
    • Efterrätt: Glass med chokladsås
    • Kvällsmat: Ost och skinkpaj med sallad och dressing
  • Söndag

    (2019-08-25)

    • Middag: Kalops med rödbetor och kokt potatis
    • Efterrätt: Mintpäron med vispad grädde
    • Kvällsmat: Björnbärskräm med hembakat bröd
  • Med reservation för förändringar