Majgården

Köksansvarig: Andreas Larsson (0510-771553)

Vecka 8
  • Måndag

    (2018-02-19)

    • Middag: Porterstek med sås, kokt potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Rabarberkräm
    • Kvällsmat: Ängasoppa med hembakat bröd
  • Tisdag

    (2018-02-20)

    • Middag: Stekt torsk med stuvad spenat och potatis
    • Efterrätt: Björnbärskräm
    • Kvällsmat: Mannagrynspudding med bärsås
  • Onsdag

    (2018-02-21)

    • Middag: Köket överraskar
    • Efterrätt: Saftsoppa med russin
    • Kvällsmat: Schnitzel med champinjonsås och stekt potatis
  • Torsdag

    (2018-02-22)

    • Middag: Tomatsoppa med basilikacreme och hembakat bröd
    • Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Spansk bondomelett med sallad
  • Fredag

    (2018-02-23)

    • Middag: Stekt kyckling med paprikasås och ris/potatis
    • Efterrätt: Jordgubbsmousse
    • Kvällsmat: Ost och skinkpaj med sallad
  • Lördag

    (2018-02-24)

    • Middag: Stekt lax med hollandaisesås, potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Toscapäron med vaniljglass
    • Kvällsmat: Bräckt kassler med rotfruktsgratäng
  • Söndag

    (2018-02-25)

    • Middag: Wallenbergare med skirat smör, ärtor och potatismos
    • Efterrätt: chokladpudding med vispad grädde
    • Kvällsmat: Hembakat bröd med kräftskagen
  • Med reservation för förändringar