Majgården

Köksansvarig: Andreas Larsson (0510-771553)

Vecka 20
  • Måndag

    (2018-05-14)

    • Middag: Pannbiff med lök, lingon, gräddsås och potatis
    • Efterrätt: Äppelkräm
    • Kvällsmat: Grönsparrissoppa med hembakat bröd
  • Tisdag

    (2018-05-15)

    • Middag: Kokt torsk med ägg och persiljesås serveras med potatis
    • Efterrätt: Rabarberkräm
    • Kvällsmat: Omelett med kantarellstuvning
  • Onsdag

    (2018-05-16)

    • Middag: Köket överraskar
    • Efterrätt: Saftsoppa
    • Kvällsmat: Skaldjurslasagne med dillcreme och foccacia
  • Torsdag

    (2018-05-17)

    • Middag: Ärtsoppa med fläsk
    • Efterrätt: Pannkaka med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Stekt prinskorv med stuvad blomkål
  • Fredag

    (2018-05-18)

    • Middag: Kyckling med currysås och ris/potatis
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Räklåda med sallad
  • Lördag

    (2018-05-19)

    • Middag: Stekt lax med romsås och potatis samt grönsaker
    • Efterrätt: Hallonmousse
    • Kvällsmat: Rotfruktsgratäng med kassler
  • Söndag

    (2018-05-20)

    • Middag: Bräserad kotlett med skysås, potatis och grönsaker
    • Efterrätt: Peach melba
    • Kvällsmat: Mimosasallad och skinka med hembakat bröd
  • Med reservation för förändringar