Tolsjöhemmet

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Vecka 3

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2021-01-18)

    • Middag: Isterband med dillstuvad potatis och broccoli
    • Efterrätt: Fjällkräm
    • Kvällsmat: Hembakat bröd med varm choklad
  • Tisdag

    (2021-01-19)

    • Middag: Fiskburgare med potatismos och bönor
    • Efterrätt: Fruktsoppa med skorpa
    • Kvällsmat: Skinkgratäng med grönsallad
  • Onsdag

    (2021-01-20)

    • Middag: Kålsoppa med frikadeller, smörgås och pålägg
    • Efterrätt: Päronpaj med knäcktäcke och vaniljsås
    • Kvällsmat: Potatisbullar, blodpudding och lingonsylt
  • Torsdag

    (2021-01-21)

    • Middag: Kålsoppa med frikadeller, smörgås och pålägg
    • Efterrätt: Päronpaj med knäcktäcke och vaniljsås
    • Kvällsmat: Potatisbullar, blodpudding och lingonsylt
  • Fredag

    (2021-01-22)

    • Middag: Kycklinggratäng med ris/potatis och herrgårdsgrönsaker
    • Efterrätt: Glass med hjortronsås
    • Kvällsmat: Varm smörgåstårta
  • Lördag

    (2021-01-23)

    • Middag: Stekt rödspätta med potatis, dillsås och morötter
    • Efterrätt: Persikohalvor med vispad grädde
    • Kvällsmat: Potatissallad med rostbiff och grönsallad
  • Söndag

    (2021-01-24)

    • Middag: Dillkött med potatis och broccoli
    • Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde
    • Kvällsmat: Risgrynspudding och saftsås
  • Med reservation för förändringar