Tolsjöhemmet

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Vecka 28

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2020-07-06)

    • Middag: Stektfalukorv serveras med stuvade makaroner och sommarmix
    • Efterrätt: Hallonsås med glass
    • Kvällsmat: Crepes med råkost
  • Tisdag

    (2020-07-07)

    • Middag: Fiskgratäng med potatis och kokta morötter
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Bondomelett med grönsallad
  • Onsdag

    (2020-07-08)

    • Middag: Fläsksnitzel serveras med grönpepparsås, klyftpotatis & grönsaker
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Risifrutti serveras med sylt och smörgås
  • Torsdag

    (2020-07-09)

    • Middag: Grönärtpurésoppa serveras med pepparrotsgrädde, bröd och pålägg
    • Efterrätt: Rabarberpaj med vaniljsås
    • Kvällsmat: Stekt potatis med ägg och lunchkorv i slantar
  • Fredag

    (2020-07-10)

    • Middag: Örtkryddad lammstek med kulpotatis och rödvinssås
    • Efterrätt: Blåbärssoppa
    • Kvällsmat: Pastasallad serveras med dressing & kuvertbröd
  • Lördag

    (2020-07-11)

    • Middag: Stekt gös med potatis, kall dillsås och ugnstekt sparris
    • Efterrätt: Frukt cocktail med glass
    • Kvällsmat: Varm smörgås med grönsallad
  • Söndag

    (2020-07-12)

    • Middag: Köttfärslasagnette serveras med bukettgrönsaker
    • Efterrätt: Hallonmousse med vispad grädde
    • Kvällsmat: Äpplegröt med smörgås och pålägg
  • Med reservation för förändringar