Tolsjöhemmet

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Vecka 14

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2020-03-30)

    • Middag: frukostkorv serveras med solskensmos och broccoli
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Risgrynsplättar med sylt
  • Tisdag

    (2020-03-31)

    • Middag: Ugnskokt rödspätta med vitvinssås, potatis och ärter
    • Efterrätt: Glass och jordgubbssås
    • Kvällsmat: Potatisbullar med bacon och lingon
  • Onsdag

    (2020-04-01)

    • Middag: Högsbosoppa med smörgås och pålägg
    • Efterrätt: Ugnspannkaka med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Grönsaksgratäng med skinka och grönsallad
  • Torsdag

    (2020-04-02)

    • Middag: Högsbosoppa med smörgås och pålägg
    • Efterrätt: Ugnspannkaka med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Grönsaksgratäng med skinka och grönsallad
  • Fredag

    (2020-04-03)

    • Middag: Fläsksnitzel med potatisgratäng, kall vitlökssås och slottsgrönsaker
    • Efterrätt: Björnbärskräm
    • Kvällsmat: Fiskburgare med potatismos och kall dillsås
  • Lördag

    (2020-04-04)

    • Middag: Stekt fiskfilé med potatismos & romanabönor
    • Efterrätt: Mangomousse med vispad grädde
    • Kvällsmat: Köttfärsfrestelse med grönsallad
  • Söndag

    (2020-04-05)

    • Middag: Portergryta serveras med potatis & bukettgrönsaker
    • Efterrätt: After eight päron med vispad grädde
    • Kvällsmat: Varm smörgås a la hawaii
  • Med reservation för förändringar