Tolsjöhemmet

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Vecka 4

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2019-01-21)

    • Middag: Grillkorv serveras med potatismos och brytbönor
    • Efterrätt: Drottningkräm
    • Kvällsmat: Potatisbullar, stekt fläsk och riven morot
  • Tisdag

    (2019-01-22)

    • Middag: Rimmad oxbringa med potatis, sås och morötter
    • Efterrätt: Äpplesoppa med kardemummaskorpa
    • Kvällsmat: Bondomelett, tomat
  • Onsdag

    (2019-01-23)

    • Middag: Pannbiff med stekt lök, potatis, gräddsås och morötter
    • Efterrätt: Päronkräm
    • Kvällsmat: Stuvad sparris med stekt korv
  • Torsdag

    (2019-01-24)

    • Middag: Kålsoppa med kalvfrikadeller och smörgås med pålägg
    • Efterrätt: Päronpaj med knäcktäcke och vaniljsås
    • Kvällsmat: Risgrynspudding med saftsås
  • Fredag

    (2019-01-25)

    • Middag: Ugnsstekt kyckling med currysås serveras med ris & broccoli
    • Efterrätt: Frukt
    • Kvällsmat: Prinskorv, äggröra och gurka
  • Lördag

    (2019-01-26)

    • Middag: Stekt rödspätta med potatis, kall sås och grönsaker
    • Efterrätt: Vaniljyoghurt med blåbär och fras
    • Kvällsmat: Bacon- broccolipaj, kall örtsås och sallad
  • Söndag

    (2019-01-27)

    • Middag: Grynkorv serveras med potatis, senapssås och morötter
    • Efterrätt: Fruktcocktail, vispad grädde
    • Kvällsmat: Varm choklad, smörgås med makrill i tomatsås
  • Med reservation för förändringar