Tolsjöhemmet

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Vecka 34

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2019-08-19)

    • Middag: Köttbullar, serveras med potatis, sås, lingon och sommargrönsaker
    • Efterrätt: Jordgubbssoppa
    • Kvällsmat: Risifrutti
  • Tisdag

    (2019-08-20)

    • Middag: Sill, serveras med potatis, gräddfil och ägg
    • Efterrätt: Drottningkräm
    • Kvällsmat: Potatisbullar med blodpudding och bacon
  • Onsdag

    (2019-08-21)

    • Middag: Chicken a la king med ris/ potatis och morötter
    • Efterrätt: Rabarberkräm
    • Kvällsmat: Kesokaka med aprikossås
  • Torsdag

    (2019-08-22)

    • Middag: Köttfärssoppa med tacosmak med smörgås och pålägg
    • Efterrätt: Körsbärskräm
    • Kvällsmat: Bakpotatis med västkuströra
  • Fredag

    (2019-08-23)

    • Middag: Korv Stroganoff, serveras med ris och bukettgrönsaker
    • Efterrätt: Färsk frukt
    • Kvällsmat: Ost-och skinkpaj, sallad och dressing
  • Lördag

    (2019-08-24)

    • Middag: Fiskgratäng med tomat och oregano, serveras med potatismos och ärtor, tärnade morötter
    • Efterrätt: Peach Melba
    • Kvällsmat: Hamburgare med bröd och potatismos
  • Söndag

    (2019-08-25)

    • Middag: Pepparotskött med potatis och babymorötter
    • Efterrätt: Kladdkaka med vispad grädde
    • Kvällsmat: Högsbosoppa, bröd och pålägg
  • Med reservation för förändringar