Tolsjöhemmet

Köksansvarig: Sara Jonsson (0510-771604)

Vecka 25

Känner vi inte till din allergi? Fråga oss om vad maten innehåller!

  • Måndag

    (2019-06-17)

    • Middag: Kalops med potatis och morötter
    • Efterrätt: Nyponsoppa
    • Kvällsmat: hembakat bröd och pålägg
  • Tisdag

    (2019-06-18)

    • Middag: Pytt i panna, serveras med stekt ägg och rödbetor
    • Efterrätt: Aprikoskräm
    • Kvällsmat: Risifrutti med körsbärssås
  • Onsdag

    (2019-06-19)

    • Middag: Stekt falukorv med potatismos och morötter
    • Efterrätt: Jordgubbskräm
    • Kvällsmat: Äggröra med bacon
  • Torsdag

    (2019-06-20)

    • Middag: Köttfärssoppa med smörgås och pålägg
    • Efterrätt: Pannkaka med sylt och grädde
    • Kvällsmat: Laxlåda med grönsallad
  • Fredag

    (2019-06-21)

    • Midsommarafton

      Middag: Matjessill, serveras med färskpotatis, gräslök och gräddfil
    • Efterrätt: Färska jordgubbar, serveras med grädde
    • Kvällsmat: Smörgåstårta, cider
  • Lördag

    (2019-06-22)

    • Midsommardagen
      Middag: Kycklingfilé, serveras med färsk potatis, grönpepparsås och värdshusgrönsaker
    • Efterrätt: Pannacotta med hallon
    • Kvällsmat: Västerbottenostpaj med varmrökt lax och sallad
  • Söndag

    (2019-06-23)

    • Middag: Kotlett i sås med potatis och broccolimix
    • Efterrätt: Citroncheesecake
    • Kvällsmat: Potatissallad med kycklingspett och sallad
  • Med reservation för förändringar